Träd + teknik = sant 😀

Det är helt gratis att använda Treehero och det finns inga krav på antal donationer. Alla donationer görs via Swish och verifieras med Bank ID. Enkelt, säkert och väldigt hållbart!

  • 1 träd kostar 80 kronor
  • 2 träd kostar 150 kronor
  • 3 träd kostar 220 kronor

Här börjar resan 👣

Resan börjar genom att en insamling startas av en skolklass eller ett idrottslag. Här beskrivs mål med insamlingen och vem som står bakom insamlingen. Alla donationer till insamlingen visas i realtid vilket gör att personerna bakom insamlingen själva kan välja när de vill avsluta den. Allting kan skötas helt digitalt för minsta möjliga miljöpåverkan.

Förtjänst av försäljning till skolklasser kan vara skattefria, kontrollera på Skatteverkets hemsida för att se om ni är skattepliktiga.

Kamerun, Kenya, Senegal, Uganda, Guinea, Tanzania, Rwanda, Etiopien

Sammanställning 🤝

När insamlingen avslutas sammanställs alla donationer. 35% av alla donationer går till barnen som startade insamlingen och resterande del går till själva trädplanteringen, administration, drift och underhåll

När insamlingen är klar går kontaktpersonen som startade insamling till Avsluta insamling och fyller i formuläret. Ni kan när som helst avsluta insamlingen, även om ni samlade in mer eller mindre pengar än vad målet var.

Utdelning & Plantering 😍🏆

När insamlingen avslutas sammanställs alla donationer. 35% av alla donationer går till barnen som startade insamlingen och resterande del går till trädplantering och drift av Treehero.

Trees For The fugure och One tree Planted är båda skattebefriade organisationer (501 (c) 3) som planterar träd i bland annat Afrika.