Tjäna pengar till laget utan att sälja

Är er skolklass och idrottslag också trötta på att sälja strumpor, salami, kakor och liknande varor som ingen vill ha? Med Treehero kan ni plantera träd med Swish och BankID med en egen insamling – Ni tjänar 35% av allt ni samlar in!

Starta insamling 👋

Starta insamling för att plantera träd i Afrika. Ert lag eller klass tjänar 35% av alla donationer som ges till er insamling. Gratis och busenkelt!

”It’s those little bits of good put together that overwhelm the world”

Tjäna pengar utan att sälja 😎

Med Treehero kan er klass, förening och idrottslag tjäna pengar utan att sälja saker som strumpor, kalsonger, kakor och liknande produkter. Enkelt, roligt och kan användas som ett komplement till er nuvarande försäljning. Varje krona ni tjänar har bidragit till att skogsregioner har fått nya träd! Ni behöver inte ha lagerhållning i vardagsrummet och ni behöver inte knacka dörr hos grannarna för att sälja in någonting som de troligtvis inte vill ha. Nu kan ni samla in pengar helt utan att sälja någonting!

Rekrytera donatörer 🙏

Rekrytera hjältar genom att dela er insamling på sociala medier, er blogg eller er lagsida. Er insamling får en unik URL (en egen adress på Treehero) där besökarna kan donera och även de kan dela er insamling till sina vänner. Istället för att sälja någonting räcker det med några knapptryck!

Följ er insamling i realtid 📈

Se er insamling växa i realtid, d.v.s så fort en besökare donerar pengar till er kommer detta att synas direkt på er insamlingssida. Ni bestämmer själva om ni vill ha igång insamlingen tills ert mål är nått eller om ni vill avsluta den under tiden.

Få pengar & plantera träd 🤘

När er insamling är avslutad berättar ni detta för oss genom att Avsluta insamlingen. Inom 2-3 arbetsdagar kommer ni att få era pengar (35% av alla donationer till er insamling). Ett fantastiskt sätt att tjäna pengar till klassen utan att sälja!

Ni tjänar 35% av allt som samlas in

  • Er skolklass, idrottslag eller förening tjänar 35% av allt som samlas in till er insamling, som tack för att ni gör någonting fantastiskt för vår planet!

Enkelt att samla in pengar utan att sälja

Med ett knapptryck har ni delat er insamling till vänner och familj som kan plantera träd där vi vår planet verkligen behöver det! Ni behöver aldrig sälja någonting för att tjäna pengar – det räcker med att starta en insamlingssida för trädplantation! Undvik helt att köpa på er ett lager av saker som ni sedan måste sälja, annars får föräldrarna köpa upp återstående lager.