Tjäna pengar utan att sälja

Är er skolklass och idrottslag också trötta på att sälja strumpor, salami, kakor och liknande varor som ingen vill ha? Vill ni istället göra någonting fantastiskt för vår planet? Då har ni kommit rätt!

Med Treehero kan er klass, förening och idrottslag tjäna pengar utan att sälja saker som strumpor, kalsonger, kakor och liknande produkter. Enkelt, roligt och kan användas som ett komplement till er nuvarande försäljning. Varje krona ni tjänar har bidragit till att skogsregioner har fått nya träd! Ni behöver inte ha lagerhållning i vardagsrummet och ni behöver inte knacka dörr hos grannarna för att sälja in någonting som de troligtvis inte vill ha. Nu kan ni samla in pengar helt utan att sälja någonting!

Hur tjänar ni pengar till klassen utan att sälja?

Skapa en insamling

Skapa en insamlingssida för att plantera träd i Afrika på Starta insamling. Här gör ni er insamling personlig genom att ange vem ni är, hur mycket ni vill samla in samt eventuellt en bild på er bakom insamlingen.

Rekrytera donatörer

Rekrytera hjältar genom att dela er insamling på sociala medier, er blogg eller er lagsida. Er insamling får en unik URL (en egen adress på Treehero) där besökarna kan donera och även de kan dela er insamling till sina vänner. Istället för att sälja någonting räcker det med några knapptryck!

Följ i realtid

Se er insamling växa i realtid, d.v.s så fort en besökare donerar pengar till er kommer detta att synas direkt på er insamlingssida. Ni bestämmer själva om ni vill ha igång insamlingen tills ert mål är nått eller om ni vill avsluta den under tiden.

Få pengar & plantera träd

När er insamling är avslutad berättar ni detta för oss genom att Avsluta insamlingen. Inom 2-3 arbetsdagar kommer ni att få era pengar (35% av alla donationer till er insamling). Ett fantastiskt sätt att tjäna pengar till klassen utan att sälja!

En av flera kanaler

Det går utmärkt att använda Treehero som ett komplement till era andra försäljningskanaler, om ni säljer kakor, strumpor eller andra varor. Även om ni väljer att bara samla in lite donationer så är det bättre än inga träd alls!

Swish & BankID

Det går att donera till er insamling från dator, tablet och mobiltelefon. Allting sköts enkelt från Swish-appen och verifieras av BankID. Snabbt, enkelt och säkert för er och för donatorn!

Starta insamling